Timo Sjunger Ted

Timo sjunger Ted


Fredag 31 juli 18.00 via livestream

Timo sjunger Ted är tillbaka! För ett antal år sedan drog denna bejublade konsert fulla hus i såväl Dalarna som i övriga Sverige. Nu är Timo Räisänen tillbaka och tillsammans med sitt band och Dalasinfoniettan hyllas återigen Ted Gärdestad och hans magnifika musikskatt. Denna gång i livestreamat format, helt gratis! 

Timo Räisänen är den göteborgske indierockaren som alltid gått sin egen väg och som lyckats göra spretigheten till något alldeles eget. Han är en unik sångare med ett brett uttrycksregister och är som gjord för att sjunga Ted Gärdestad! Han började som producent och gitarrist med Håkan Hellström och efter det framgångsrikt skrivit och gett ut kritikerrosade album. Timo har dessutom lett både P3 Guld och Grammisgalan. Efter bejublade föreställningar tillsammans med Göteborg Wind Orchestra tog Timo Räisänen med sig Ted Gärdestads musik ut på turné i Timo sjunger Ted, vilken blev Live Nations mest sålda sommarakt år 2016. I nya arrangemang av Martin Schaub sjunger han några av Gärdestads vackraste låtar och såklart en och annan slagdänga. Allt tillsammans med sitt band och Dalasinfoniettan.

Om du mot all förmodan missade denna bejublade konsert på Magasinet i Falun för fyra år sedan så får du här en chans till; denna gång via livestream.

Medverkande
Timo Räisänen, sång och gitarr
Martin Schaub, dirigent och kapellmästare, piano och akustisk gitarr
Henrik Cederblom, gitarr och mandolin
Martin Holmlund, bas
Magnus Boqvist, trummor
Dalasinfoniettan

Program
Ted Gärdestad-låtar i arrangemang av Martin Schaub.

Konserten är gratis och streamingsidan är musikidalarna.se/timo-sjunger-ted-livestream/

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Datum: 31/07/2020
Tid:18:00 –20:00

Typ av evenemang