Julkonsert Med Good Harvest

Julkonsert med Good Harvest


Onsdag 12 december 19.00 Kristinehallen, Falun

 

Fenomenala låtar i underbara arrangemang, med fantastiskt sammanvävda sångstämmor och exceptionellt gitarrspel

Förra året bjöd vi på en riktigt traditionell smällkaramell till julkonsert när vi framförde brittiska Christmas carols tillsammans med Dalasinfoniettans kör och mezzosopranen Carolina Bengtsdotter-Ljung. Julkonserten är traditionsenlig, men traditionen bjuder också att vi förnyar oss. I år byter vi genre och använder oss av ett helt annat tonspråk!

Dalarnas kanske mest färgstarka stjärnskott just nu är bandet Good Harvest. På kort tid har de erövrat Dalarna, Sverige och världen med skönsång och sina stämningsfulla låtar. Efter det framgångsrika albumet In a life and place like this och tv-medverkan i Moraeus Med Mera och Go’ Kväll drog de ut på en sommarturné tillsammans med Per Gessle. 2017 krön-tes året med en höstturné genom Sverige och Europa och 2018 vann Good Harvest pris som årets band vid Dalecarlia Music Awards.

Tillsammans med Dalasinfoniettan skapar Good Harvest julstämning på flera håll runt om i Dalarna. Se till att inleda julen på bästa sätt med klassiskt stämningsfulla jullåtar och väl valda delar av Good Harvests egen repertoar!

Klassiska jullåtar blandat med Good Harvests egen repertoar

Konsertlängd ca 2 timmar inklusive paus.

Good Harvest (Hanna Enlöf & Ylva Eriksson)
Jonas Nydesjö dirigent
Dalasinfoniettan

ENTRÉ: SLUTSÅLT!
230 kronor (250 kronor vid dörren)
110 kronor (120 kronor vid dörren) studerande/ungdom t.o.m. 26 år

Kristinehallen – Tillgänglighet

Lämplig för allergiker.
Lämplig för rullstol med ledsagare.
Lämplig för hörselskadade. Hörslinga finns.

Handikapptoaletten nås via en tung dörr som öppnas manuellt. Ledarhund tillåts. Kan inte erbjuda ledsagning eller personlig assistans.

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 12/12/2018
Tid:19:00 –21:00

Plats
Kristinehallen

Typ av evenemang