KÖP BILJETTER

Det finns tre sätt att köpa biljetter till Dalasinfoniettans och Vinterfests konserter:

1. Snabbast köper du direkt via ”Köp biljetter”-knappen (se exempel till höger) KOP_BILJETTunder respektive konsert. Du guidas genom köpprocessen på ett enkelt sätt, väljer hur du vill betala och få dina biljetter levererade. Du kan betala med ditt kort i en säker betallösning. Biljetterna kan du själv skriva ut från en pdf-fil du får till din mail.

2. Via turistbyråer i Dalarna:
Visit Dalarna 0771-62 62 62

3. Direkt vid dörren på konsertkvällen. I mån av plats säljer vi alltid biljetter på konsertkvällen, oftast öppnar biljettkassan 1 tim innan konsert.

Självfallet har vi platser för personer med funktionsvariation och rullstolsburna och en ledsagare går alltid in gratis. Dessa biljetter bokas via turistbyråer i Dalarna.

Har du frågor, kontakta oss på Musik i Dalarna: 023-77 40 50

Praktisk information

Kom gärna till konsertlokalen i god tid så att du i lugn och ro hinner med att hänga av dig kläderna, läsa programmet och hitta din plats.

De flesta konsertlokaler öppnar 1 timme innan konserten startar. På Kristinehallen i Falun kan du även köpa dig något att äta och dricka innan konsert.

Om du har funktionshinder och behöver hjälp, tveka inte att be våra värdar om hjälp. Rullstolar får rum i princip på alla våra konsertlokaler, däremot är inte hörslinga standard – kolla först med oss om du behöver detta. I Kristinehallen finns plats för rullstolar längst bak, och medföljare kommer med gratis. Där finns även hörslinga.

Konsertens längd finns på din biljett, och i konsertprogrammet. Oftast är vår konserttid 2 timmar inkl. en paus på ca 20 minuter.

Om du kommer försent, ber vi dig vänta till rätt tillfälle att komma in – gå inte bara rakt in så att du stör de andra gästerna. Stäng av ljudet på din mobiltelefon och tänk på att inte prata under tiden det spelas musik.