Vinterfest

Även om det är ganska lugnt här på Musik i Dalarnas och Dalasinfoniettans hemsida så är det desto mer aktivitet på vinterfest.se. Nu är det inte långt kvar till festivalstart! Artisterna börjar anlända och repetitionerna är i full gång här i Falun. Kontoren är i kaos och det är flaggor, kartonger, marschaller, påsar och människor överallt. Flitens lampa lyser från tidig morgon till sen kväll och alla är taggade att köra igång.

Än finns det biljetter kvar till några konserter. Festivalen inleds på torsdag kväll i Sollerö Kyrka med bland annat Martin Fröst och Anne Sofie von Otter. Konserten Faith bjuder bland annat på gripande musik skriven av tillfångatagna kompositörer under Andra världskriget.

På lördagskvällen kan ni uppleva den nordliga folksjälen i Johan Norberg och Jonas Knutssons musik. Banned Rituals spelas på Moraparken 16 februari 22.00. Passa på att innan konserten avnjuta en god middag!

Vi ses i Ovansiljan! Välkomna!

Detta inlägg är publicerat i Dalasinfoniettan, Musik i Dalarna, Vinterfest. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>