Producent60

Producent, vikariat 60%

MUSIK I DALARNA SÖKER

PRODUCENT, VIKARIAT 60%

Musik i Dalarna är Dalarnas länsmusikorganisation med kontor i Falun och med årlig verksamhet i länets alla femton kommuner. I organisationen finns Dalasinfoniettan, Unga Musik i Dalarna, festivalen Vinterfest och Dalapop. Vi är totalt 40 anställda varav 28 är musiker i Dalasinfoniettan. Nu söker vi en vikarierande producent för orkesterproduktioner som även assisterar projektledaren för Vinterfest.

Period: 1/8 2018 – 31/3 2019.

Du kommer att ingå i ett produktionsteam, men ditt arbete är i högsta grad självständigt och du måste därför ha god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Arbetet kommer att innebära toppar med heltidsarbete med möjlighet till kompledighet däremellan.

Som producent kommer du att få ansvar för ett antal egna produktioner där du har ansvar för alla förekommande arbetsuppgifter.

Som assistent för Vinterfest kommer du att arbeta tillsammans med projektledaren för festivalen och vara delaktig i planering och genomförande av festivalen.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av producentarbete och turnéproduktion. Erfarenhet och kunskap om orkesterverksamhet är meriterande.
Upplysningar lämnas av länsmusikchef Karin Holdar 023-77 40 51 eller Annika Nordkvist, projektledare Vinterfest 023-77 40 61

Välkommen med din ansökan senast söndag 13 maj.
Skicka gärna ansökan med CV till vår mail:  info@musikidalarna.se.

Postadress: Musik i Dalarna, Nybrogatan 12, 791 71 Falun

Vi behandlar ansökningar löpande.