Rysanov

Rysanov


Lördag 2 december 15.00 Kristinehallen, Falun

hjarta

Konserten ingår i vår abonnemangsserie. Klicka här för att läsa mer om abonnemanget.

”ORD FÖR ATT BESKRIVA RYSANOVS PASSIONERADE OCH SKARPSINNIGA FRAMFÖRANDE ÄR SVÅRA ATT HITTA”
– Fanfare

Briljansen finner inga gränser när den utmärkte och begåvade Maxim Rysanov ges utrymme att visa sina talanger. Inte enbart är han en makalös violast, han är dessutom utsökt skicklig på att dirigera en orkester till att nå oanade höjder. En multitalang som ger musiken den respekt och den ära som den förtjänar.

Dalasinfoniettan har ett kärt och uppskattat samarbete med Maxim Rysanov som sträcker sig ett antal år tillbaka. Hans närvaro är given och ett av de mest uppskattade inslagen under kammarmusikfestivalen, Vinterfest.

Senaste gången Rysanov gästade Dalasinfoniettan gjorde han det i egenskap av dirigent och med tanke på resultatet vore det tjänstefel av oss att inte ge honom samma scen igen.

Upplev denne magiske musiker och ta chansen att få se honom dirigera ut hela sitt register tillsammans med Dalasinfoniettan!

OBS! Av privata skäl kommer Rysanov inte att vara solist på konserten. Han väljer istället att lägga all sin kraft på att dirigera.

Arvo Pärt Fratres
Igor Stravinskij Pulcinella-sviten
Wolfgang Amadeus Mozart Symfoni nr 39 i Ess-dur K. 543

Konsertens längd: ca 2 timmar inklusive paus

Maxim Rysanov dirigent
Dalasinfoniettan

Köp biljetter

Kristinehallen – Tillgänglighet

Lämplig för allergiker.
Lämplig för rullstol med ledsagare.
Lämplig för hörselskadade. Hörslinga finns.

Handikapptoaletten nås via en tung dörr som öppnas manuellt. Ledarhund tillåts. Kan inte erbjuda ledsagning eller personlig assistans.

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 02/12/2017
Tid:15:00 –17:00

Plats
Kristinehallen

Typ av evenemang