Encore – Matilda Paulsson, Rickard Söderberg, Dalasinfoniettan

Encore – Matilda Paulsson, Rickard Söderberg, Dalasinfoniettan


Fredag 18 augusti 19.00 Dalhalla, Rättvik

Operagala med bara extranummer!

Encoren efter en konsert är den musikaliska efterrätt som både sångare och publik längtar till, och det finns få saker som är så uppfyllda av lust och glädje som extranumret. När två av Sveriges mest uppskattade operasångare, Rickard Söderberg och Matilda Paulsson, ger konsert så är det fyllt med dessa extranummer som vanligen inte ges plats i det ordinarie konsertprogrammen, men som alla älskar. ”Detta är vår Guilty Pleasure” säger Matilda Paulsson.

De kastar sej mellan genrer och röstfack, för när extranumret väl kommer upphävs operavärldens vanliga regler och allt är tillåtet, och dessa undanskuffade nummer kan upphöjas till huvudakt. ”Vissa stycken kanske inte anses tillräckligt fina. Men det är briljant musik, och varje gång jag o Rickard sjunger dessa låtar ihop efter en konsert så lyfter taket.” Porgy and Bess, Glada Änkan och Annie get your gun varvas med världens mest ikoniska duett ur don Giovanni; la ci darem la mano.

”När jag fyllde 40 bjöd jag på en meny där alla rätter bestod av desserter, och nu ger jag ut en skiva med bara extranummer. Jag försöker bara njuta lite mer av livet helt enkelt…” avslutar Rickard. 

Medverkande:

Matilda Paulsson mezzo
Rickard Söderberg tenor
Joakim Unander dirigent
Dalasinfoniettan

Program:

En kavalkad av extranummer!

Entré:
Fr. 290 kr

Köp biljetter

TILLGÄNGLIGHET

Information kring tillgängligheten finns på Dalhallas hemsida.

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 18/08/2017
Tid:19:00 –21:30

Plats
Dalhalla

Typ av evenemang