Äventyret – Familjeföreställning

Äventyret – familjeföreställning


Lördag 23 september 13.00 Kristinehallen, Falun

”MISSA INTE ÅRETS STÖRSTA ÄVENTYR!”

En musikalisk resa ska kunna upplevas av alla – ung som gammal. Det handlar om att göra musiken tillgänglig på ett sätt som kan nå allt från de minsta och ovana öronen till de som kan definiera varenda ton. Musik ska inte avgränsa och sätta upp barriärer, utan snarare välkomna och omfamna alla. Det är precis det som händer i familjeföreställningen Äventyret!

Musiken från Mozart, Alfvén, Dvořák och många fler kommer att framföras på ett sätt där publiken hela tiden kan vara med på noterna. Det är ni som besökare som kommer att styra den här föreställningen och bestämma var denna saga kommer att starta, vilka upptäckter som vi gör under resans gång och var vi till slut kommer att landa.

Det här är ett unikt tillfälle för ung som gammal att vara delaktig i den klassiska musiken och upptäcka sin egen musikaliska resa. Var med och låt er inspireras och fantisera tillsammans med de riktigt stora mästarna inom den klassiska musiken!

Musik av de stora mästarna

Konsertens längd: ca 1 timme utan paus

Skådespelare från Stockholms Improvisationsteater
David Lundblad dirigent
Dalasinfoniettan

Köp biljetter

Kristinehallen – Tillgänglighet

Lämplig för allergiker.
Lämplig för rullstol med ledsagare.
Lämplig för hörselskadade. Hörslinga finns.

Handikapptoaletten nås via en tung dörr som öppnas manuellt. Ledarhund tillåts. Kan inte erbjuda ledsagning eller personlig assistans.

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 23/09/2017
Tid:13:00 –15:00

Plats
Kristinehallen

Typ av evenemang